OM INITIATIVET

Hemmaplans idrottsförening Lorensborg är här!

Hemmaplans IF Lorensborg är en nyskapad fristående förening verksam i Lorensborg och på Lorensborgsskolan. Föreningen är ett unikt samarbete mellan Lorensborgsskolan och Skånebasket där målet är att få barn och ungdomar i området självständigt föreningsaktiva i och senare utanför Hemmaplans IF Lorensborg.

Aktiviteter

Föreningen har basket som huvudaktivitet men kommer även samarbeta med Skolidrottsförbundet och andra lokala idrottsföreningar och aktörer (som MKB, HUR, Rädda Barnen) för att kunna erbjuda tillfällen att prova på olika typer av aktiviteter och idrotter. Nu erbjudas basket, dans, fotboll, innebandy, squash, simning och en del nya sporter.

Hur kan man bli medlem?

 

För att bli medlem i Hemmaplans Idrottsförening Lorensborg behöver man betala medlemsavgiften av 50:- Man kan antingen swisha till 0707919707 -Emmy Holmberg- (skriv in er epostadress i meddelandefältet. Referens nummer anges som kvitto) eller betala via bankgironummer 5417-7373 (Hemmaplans IF).

 

Hemmaplans Idrottsförening Lorensborg är en förening där alla är välkomna och ska känna sig trygga.

Hur funkar det praktiskt?

 

Varje aktivitetsdag startar med att vi samlas i Lorensborgsskolans matsal för ett mellanmål kl 15.30. Efter det tar vi oss till skolans gymnastiksal eller annan aktuell sal. Vi är aktiva mellan kl 16-17, efter att vi bytt om och duschat så avslutar vi ca 17.20. Därefter går man hem eller tillbaka till fritidshemmet. Har man varit aktiv i annan lokal än skolans lokaler tar vi oss tillsammans tillbaka till skolan och avslutar där.

Kontakta oss

Har ni frågor eller funderingar kan ni höra av er till Lorensborgsskolans Elevkoordinator Sofia Castegren på 0708-634145, Head Coach Willfried Isaacson på 0732405033 (willfried@hemmaplan.org) eller danslärare Leen på 0762262044.