• Despina Lappa

Din Hemmaplan på Mitt Möllan (part 1)!


Hemmaplan ska bli på Mitt Möllan för fyra mer söndagar

Igår (30/6) var det Hemmaplans första av fem basketboll söndagar på Mitt Möllan.


Trots den höga temperaturen kom människor från olika åldrar för att prova på basket och skjuta några hoops med våra ledare.


Hemmaplan kommer att vara tillbaka på Mitt Möllan på söndag 14/7, tillsammans med Bowdown Dance Academy för en fantastiskt Blockparty. Där kan man njuta av basket, dansuppvisning, DJ, musik och häng.


Under 4 mer söndagar (14/7, 21/7, 28/7, 11/8 kl.13-17), erbjuder Hemmaplan en spännande basketupplevelse på Mitt Möllan, den levande mötesplats i hjärtat av Möllevången (Claesgatan 8, Malmö). Barn ska få möjlighet att prova på basket och ha kul med många olika aktiviteter från andra föreningar. Evenemangen är helt gratis. Missa inte!


För mer info/programmet besök Hemmaplans Facebook sida, evenemangens sida och Mitt Möllans konto.


Sedan kan ni se bilder från söndags evenemang:0 views0 comments