• Despina Lappa

Hemmaplans påskaktiviteter på Klostergården

Updated: Apr 11, 2020


Hemmaplans Påsk evenemang på Klostergårdsskolan (6-8/4/20) var en stor succé! Våra fantastiska ledare, alla glada och entusiastiska barn tillsammans med det fina vårvädret gjorde en spännande blandning till en underbar vecka!


Ungefär 20 barn per dag gick med i aktiviteterna. De sprang runt, spelade traditionella och aktuella lekar, dansade och spelade såklart mycket basket!


Under första dagen fanns det många olika roliga utomhus lekar. Trotts den utmanande Corona tiden försöker Hemmaplan hålla barnens motivation uppe! Vi har fått modifiera vår verksamhet genom att flytta den utomhus, minimera kroppskontakt och minska antalet spelarna på varje planhalva och självklart "tvätta tvätta" händerna.


Tisdag var "barnens val"! Trotts de otroliga teknologiska utvecklingarna som ger oss favoriter som TikTok och Fortnight, så valde barnen på klostergården heller klassiska lekar så som "under hökens vingar kom" och "king out". Vi alla kände nostalgin efter barndomen, att få springa runt nere på gården med alla våra vänner, medan solen skiner i ansiktet och skratten går nonstop. Förmiddagen avslutades med mycket basket!


Sista dagen innehöll både dans och straffet, och som alltid basket basket basket!


Tack till Klostergårdsskolan, dess personal och fritidsgårdar för en fint samarbete. Stor eloge till våra utmärkta ledare som är unga förebilder för barnen och omvandlade "korona citroner till lemonad" under påsklovet! Sist men inte minst, tusen tack till alla barn som deltog under evenemanget, och som spred sin energi och glädje till ALLA på klostergården.


Vi ses nästa vecka. Glad påsk!


Nedanför kan man hitta bilder från veckans aktiviteter:


#hemmaplan #klostergården #klostergårdsskolan #påskaktiviteter #påsklov #påskveckan #basketboll #lund


39 views0 comments

Recent Posts

See All